Dansk

Effekten af professionel Adwords optimering

Få det optimale ud af Adwords

Med mere end 14 års erfaring med online marketing inden for nogle af de største virksomheder i Danmark/globalt, e-handel, markedspladser, startups, B2B mm. har vi kun set bevist for, at resultater opnår man ved:

At målrette til de rette potentiale kunder, med det rette budskab, på det rigtige tidspunkt.

Vores konkurrenter vil sikkert give os ret i det, men de bruger det meste af deres tid på at vinde nye klienter. Vi bruger vores tid på at blive bedre til Adwords til fordel for vores kunder.
Vi er så sikre på at vi kan hjælpe dig, at vi ikke sender nogle regning før vi har sparet/tjent flere penge end det koster at hyre os.

Succes med Google Ad Grants?

Få op til 3.2 mil. kr. om året til at få dit budskab ud. Her er en kort guide til hvordan det bliver en succes.

Effekt af øget målretning

I dette case study ser vi på hvor stor effekten er af øget målretning i Adwords.

Adwords for E-handel

Vi elsker at arbejde med E-handel, fordi der er så kort vej fra at forbedre en Adwords-konto, til det kan aflæses på bundlinjen.

Billigere kunder vs. Øget markedsandel?

En forbedret Adwordskonto kan give begge dele. Disse illustrationer hjælper dig til at vælge.

Case: Yogaudstyr.dk

Læs om hvordan vi øget markedsandelen med 56% og reduceret omkostning pr. ny kunde for Danmarks førende yogabutik i et marked med stærkt stigende konkurrence.

Adwords Guide

Her er en kort guide i hvordan du succesfuldt kommer i gang med Google Adwords. Vi har lagt vægt på hvad du skal undgå.

Store forbedringer?

I starten troet vi det var held, men efterhånden så vi systematikeren. Læs om hvordan man opnå store forbedring i online marketing?

Service

Hvorfor vælge os

Vi vil yde den bedste service og levere den bedste software til optimering af Adwords.
Resultater opnår man bedste gennem samarbejde. Vi holder ikke noget hemmeligt og er altid åben om hvad vi gør.
Vores dedikation, til at optimerer Adwords annoncering, gør at vi altid tjener vores udgift hjem igen. Derfor giver vi en garanti på at vi ikke sender nogle regning før vi har optimeret din Adwordskonto så meget at du har tjent penge på vores samarbejde.

E-mail: B@keeyword.com
Tlf: 5036 1000

Adwords er vores hovedfokusområde. Vi gør meget ud af at kunne optimere alle aspekter inden for Adwords. Den viden bruger vi til at udvikle software til at administrere Adwords for folk der hovedsagelig beskæftiger sig fuldtids med Adwords.
Ved at vælge os, får du:

 • Lavere omkostningerne
 • Stigende markedsandel
 • Mere viden om potentielle kunder

Vi ved det er svært at vælge den rette samarbejdspartner, især når alle siger at de gøre et super job. Derfor har vi valgt at give en garanti: Vi sender ikke en regning før vi har tjent vores udgifter hjem (Det har vi gjort ved alle vores kunder).

Vi hjælper også gerne med andet end Adwords. Til hver opgave er der et optimal mix af værktøjer f.eks. bruger vi gerne:

 • Bing har en lav markedsandel i Danmark, til gengæld kan man eksporterer sin Adwords konto næsten direkte og få konverteringer til en pris af ca. 1/3 af Adwords.
 • Linkedin er ikke til at komme uden om, når man målretter et B2B marked.
 • Facebook har sine fordele og remarketing kan man altid bruge.
 • Youtube hvis man har video af høj kvalitet

Der er selvfølgelig et utal af værktøjer til at løse forskellige opgaver.

Søgemaskine optimering (SEO) er en klassisk disciplin som inkluderer næsten alle aspekter af online marketing. Ved at udnytte viden, vi får fra en optimal Adwords konto kan vi:

 • Optimere teksten (meta tags) der bliver vist i Google, så flere klikker på resultatet, som derved giver en højere placering.
 • Giver følgende oplysninger om efterspørgselen (søgeord/keyword): Hvor stor er efterspørgslen, hvor mange procent af dem der klikker kan man lave til kunder, hvor meget indtjening kan man få ved at ligge på de forskellige pladser i Google og hvilke spørgsmål skal man besvare.

Vi giver ikke råd til optimering af jeres site der ikke tager hensyn til SEO og alle de andre effekter.

Vi fokuserer på at hjælpe med at lave en online strategi for at nå dine mål. Hvordan kommer vi hurtigst fra A til B og lægge fundamentet til at nå C.
Målene er som regel:

 • Vi vil gerne øge omsætningen med X% det næste år.
 • Nedbring marketingsomkostningerne med X%.
 • Løs problem XYZ.

Hvis i ønsker en flot farvestrålende rapport med lange beskrivelser af generelle emner, så er det ikke os i skal bruge. Vores fokus er på at lave en to-do liste man kan gå i gang med og fokus er på områder som er kritiske for succes.

Email (påkrævet)

Besked

Kan vi hjælpe?

Brian Østergaard
Cand.Polit.
Chefkonsulent
Senior Consultant
+45 5036 1000
b@keeyword.com
Brian helped Jabra take our search marketing a big step in the right direction. He has a very detailed understanding of both organic and paid search, and is thinking long-tail further than I’ve ever seen before. Very focused on ROI and very data driven.
Brian Andersen, Jabra
Brian is the most detail oriented keyword miners I have worked with. He has the ability, knowledge and patience to optimize on every single and a lot of long-tail keywords, resulting in a high return on investment.
I can recommend Brian for any AdWords-related business you work with.
Steen Schnack Grønfeldt, LanguageWire
Brian has helped my webshop obtain outstanding results with google adwords. We were already using Google Adwords but Brian’s skills on keywords and Adwords optimization gave us an improvement with up to 99% increase in marketshare on several productlines.
Daniel Berthelsen Lipski, Yogaudstyr.dk