Adwords Markedsføring for E-handel

Home/Dansk/Adwords Markedsføring for E-handel
Adwords Markedsføring for E-handel 2017-03-29T13:17:52+00:00

Vi elsker at arbejde med E-handel, fordi der er så kort vej fra at forbedre en Adwords-konto, til det kan aflæses på bundlinjen.

Vores koncept er meget enkelt. Vi har en kunde, der sælger nogle produkter eller service. Vi finder de folk, der bruger Google til at finde en løsning på deres problem og matcher dem meget præcist med vores kundes produkter og/eller service.

Forskellen mellem os og vores konkurrenter er, at vi kan målrette meget mere detaljeret. Det kan vi fordi, vi har udviklet effektive værktøjer til at finde og sortere søgeord.

Ved at øge målretningen opnår du:

  • Øget markedsandel
  • Lavere markedsføringsudgifter
  • Øget information

Den øgede markedsandel og de lavere markedsføringsudgifter opnås ved, at skære annoncering med lav effekt fra og ved at øge konverteringen. Det sker ved at sende folk direkte til den side, som løser deres problem, og hvor de skal gøre deres køb.

Det mest interessante er dog den øgede information der kan bruges til at:

  • Målrette destinationssiden, for derved at øge konverteringen og sænke klikprisen
  • Målrette SEO. I en målrettet Adwordskonto kendes værdien af et klik og antal besøgende for mange tusind søgeord og dermed værdien af søgeordene
  • Effektivisere indkøb. Ved at vide hvad folk efterspørger og kende ændringen i efterspørgslen, kan man tilrettelægge indkøb mere præsist

Ring eller skriv til os, for at høre hvordan vi kan hjælpe dig til en bedre bundlinje.