Hvordan målrettes online marketing i Danmark?

Målretning inden for online markedsføring giver adgang til et nyt niveauDer er rigtig mange penge at hente, hvis man kan målrette sin markedsføring. Traditionelt marketing har haft værktøjer til det i mange år, men med den datamængde der er tilrådighed online, er grænsen flyttet til et helt andet niveau.

Ved at målrette sin markedsføring online opnår man:

  • Større markedsandele
  • Lavere omkostninger
  • Mere vide om efterspørgslen

I det følgende, vil jeg gennemgå, hvordan man finder, sorterer og anvender de søgeord, som danner fundamentet for målretningen.

Sådan finder du søgeordrerne
Online finder man efterspørgslen, ved at finde de ord, som folk bruger til at søge med i eksempelvis Google. Der er 3 trin man skal igennem

  1. Finde en god kilde
  2. Sorterer og grupperer
  3. Anvendelse

På dansk er Google den bedste kilde til at finde søgeord. Både fordi Google er mere åben end konkurrenterne og fordi de er dominerende, som danskernes fortrukne søgemaskine.

Sådan finder du søgeord til AdwordsDet er ikke uden problemer, at få detaljerede søgeord i store mængder ud af Google. Vi har udviklet en del værktøjer til dette, hvor nogle af dem er offentligt tilgængelige.

Når man har en stor mængde søgeord inden for en bestemt branche, så skal man have sorteret de søgeord, som man vil bruge, fra de søgeord, som man ikke vil bruge. Til denne sortering findes en række værktøjer.

Problemet er, at disse værktøjer ikke fungerer så godt, når man har mere end 100 søgeord. Derfor har vi udviklet et værktøj, til at organisere søgeord, der er mange gange mere effektivt end andre værktøjer. Søgeordværktøjet er gratis.

Google Adwords er det narturlige sted, at starte med, at anvendelse sin målrettede markedsføringskampagne i Danmark. Det er fordi, Google dominerer i Danmark, Adwords gør det muligt at målrette meget præsis og man kan blive vist, med det samme, for alle de søgeord, som man ønsker.

Optimering for gratis organisk trafik fra Google
Vi er ikke så mange mennesker i Danmark og dermed tilsvarende få søgninger på dansk. Derfor kan det være svært, at få økonomi i, at producere indhold med det formål, at tiltrække gratis organisk trafik fra Google.

Gratis kræver gerne arbejdeMan skal være meget dygtig til, at producerer det indhold som efterspørges og som tiltrækker kunder. Adwords et godt analyseværktøj. Det leverer kunder til en forudsigelig pris, så kan man analysere sig frem de bedste søgeord at optimerer for. Det gør man ved finde søgeord med meget trafik, høj konverteringsrate og lav organisk konkurrence i Google.

Adwords er særligt god til de søgninger der ikke er mange af, som er meget målrettede og som leverer kunder.

Ved at specialisere os i målretning og ved at udvikle specialværktøj, har vi været istand til at effektivisere virksomheders Adwordsannoncering.

[icon style=”phone” color=”red”]5036 1000[/icon] [icon style=”email” color=”red”]b@keeyword.com[/icon]
Modtag et uforpligtende tilbud[contact-form-7 404 "Not Found"]

Adwords markedsføring for webshops

[/three_fourth_last] Vores koncept er meget enkelt. Vi har en kunde, der sælger nogle produkter eller en service. Vi finder de personer, der bruger Google til at finde en løsning på deres problem, og matcher dem meget præcist med vores kundes produkter og/eller service. Læs mere om fordelene

Succesfuld igang med Adwords markedsføring

[/three_fourth_last] Hemmeligheden er at bruge din tid på de opgaver der giver resultat. Få overblikket indenfor Adwords marketing her.

Fordele ved efterspørgselsrapporter til organisationer

[/three_fourth_last] Kan det betale sig at være proaktiv og svare på spørgsmål, som folk forsøger at google et svar på? Læs om besparelsespotentialet

Vores Google Adwords referencer

[/three_fourth_last] Vi har de bedste kunder, som vi kun kan anbefale, at du bruger så meget som muligt.

[/one_third_last]
[divider_top]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.