Hvorfor skal du målrette din reklame?

Hvis en virksomheden kan definere sit marked præcist, kan de koncentrere deres indsats, om det segment af befolkningen der er mest interesserede og derfor med størst sandsynlighed bliver deres kommende kunder.

Målret marketingFør i tiden brugte man meget tid på, at karakteriserer sin målgruppe og spørge dem om mange ting, for at kunne overtale dem til at købe ens produkter

I dag har vi redskaber til, at annoncerer til præsis de kunder, der er interesserede i ens produkter, i det øjeblik de sidder og søger information og/eller er i gang med købsprocessen online.

Vi kan målrette så præcist, at vi er nødt til, at styre processen gennem nogle værktøjer, der optimerer de mest detaljerede dele af beslutningsprocessen for os.

Forsvind eller målret
Vi er i gang med en process, hvor traditionel markedsføring bliver mere og mere trængt. Grunden, er det store spild i ikke at målrette markedsføring. Folk søger online for, at få et specifikt forslag til at løse deres problemer, i stedet for medier der giver dem generelle råd på generelle problemer.

Ved at sørge for at få sit markedsføringsarbejde målrettet, opnår man:

  1. Lavere markedsføringsomkostninger
  2. Større markedsandel
  3. Mere målrettet arbejde

I øjeblikket kan de fleste virksomheder spare 50% på deres markedsføringsomkostninger og øge deres markedsandel med 50%. Men det kan ikke vare længe, før virksomheder begynder at bukke under, fordi deres konkurrenter høster fordelene ved øget målretning.

Modtag et uforpligtende tilbud

Email (påkrævet)

Besked

Vores Google Adwords referencer

Vi har de bedste kunder, som vi kun kan anbefale, at du bruger så meget som muligt.

Leave a Reply